Professionele hulp voor het MKB

Home / Blog / Professionele hulp voor het MKB
Professionele hulp voor het MKB

Professionele hulp voor het MKB

Debcare voorziet in de behoefte van ondernemers in het verkrijgen van onafhankelijk professioneel advies. Haar dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en multinationals is, naast advisering, gericht op het ontwikkelen van strategisch beleid. Debcare neemt de commerciële en financiële belangen van de ondernemer als indicator voor het vaststellen van de gewenste doelen.

Debcare adviseert organisaties over het doelconflict tussen omzet- en zekerheidsdoelen; samenwerking tussen finance & sales creëert een toegevoegde waarde in krediet- aannamebeleid. Debcare zorgt voor de juiste begeleiding.

Debcare analyseert uw debiteurenportefeuille. Zij geeft inzicht in risico’s en kansen, bemiddelt in reclamaties, doelconflicten tussen afdelingen en individuen.

Medewerkers binnen organisaties hebben tegenwoordig te maken met veel weerstand. Debcare verzorgt trainingen om medewerkers op een passend niveau te krijgen en zorgt voor ‘coaching on the job’ om het geleerde te borgen.

Van debiteurenbeheer tot Credit Management, Debcare ontzorgt.

WAAROM DEBCARE

Professioneel advies, acceleratie in bedrijfskracht en kansen, optimalisatie werkkapitaal, risicomanagement, credit management, juridisch advies, adviesraad, segmentatie, debiteurenbeheer, kredietinformatie, screening, coaching, begeleiding, trainingen, bemiddeling.